Fortrolighedspolitik og generelle aftaler

eduScrum®.org/.nl/.de/.com Websites og AgileLivingRoom.org og AgileLivingRoom.com

Postadresse: Spuisluis 61, 2408 PR Alphen aan den Rijn, Holland

E-mail: info@eduscrum.nl

Willy Wijnands Telefon + 31644086315

og Kristina Fritsch, Steinstrasse 3a, 51580 Reichshof / Stein, Tyskland E-mail: eduScrum@Agile-Living-Room.com

Learning Power Center eduScrum

GDPR (General Data Protection Regulation)

 FORTROLIGHEDSPOLITIK  

 

Leer Kracht Centrum eduScrum ("virksomheden") er forpligtet til at beskytte sine brugeres privatliv.

 

Denne fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitik") er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, hvad vi gør for at beskytte dem og for at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger, når du bruger vores service.

 

Medmindre andet er angivet nedenfor, gælder denne fortrolighedspolitik for ethvert websted, der refererer til denne fortrolighedspolitik, ethvert firmawebsted samt alle data, som virksomheden kan indsamle på tværs af partnerskabede og ikke -tilknyttede websteder.

 

Betegnelserne "vi", "os" og "vores" refererer til virksomheden. "Du" refererer til dig som en bruger af tjenesten.

 

  1. SAMTYKKE

Ved at få adgang til vores service accepterer du vores fortrolighedspolitik og vilkår for brug, og du accepterer vores indsamling, opbevaring, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Derudover accepterer du ved at bruge vores service eller tjenester på tværs af partnerskabede og ikke -tilknyttede websteder de politikker og fremgangsmåder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

Hver gang du besøger vores websted eller bruger tjenesten, og når du frivilligt giver os oplysninger, accepterer du, at du accepterer vores indsamling, brug og videregivelse af de oplysninger, du giver, og du accepterer at modtage e -mails eller ellers kontaktes som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. 

 

Uanset om du registrerer eller opretter nogen form for konto hos os, gælder denne fortrolighedspolitik for alle brugere af webstedet og tjenesten.

 

  1. OPLYSNINGER, vi samler

Vi kan indsamle både "ikke-personlige oplysninger" og "personlige oplysninger" om dig. "Ikke -personlige oplysninger" omfatter oplysninger, der ikke kan bruges til personligt at identificere dig, såsom anonyme brugsdata, generelle demografiske oplysninger, vi kan indsamle, henvisnings-/exit -sider og webadresser, platformtyper, præferencer, du indsender, og præferencer, der genereres baseret på dataene du indsender og antal klik.

 

"Personlige oplysninger" omfatter oplysninger, der kan bruges til personligt at identificere dig, såsom dit navn, adresse og e -mail -adresse.

 

Derudover kan vi også spore oplysninger, som din browser eller vores mobilapplikation giver os, når du ser eller bruger tjenesten, f.eks. Det websted, du kom fra (kendt som "henvisende webadresse"), hvilken type browser du bruger , den enhed, hvorfra du har oprettet forbindelse til tjenesten, tidspunkt og dato for adgang og andre oplysninger, der ikke personligt identificerer dig.

 

Vi bruger disse oplysninger til blandt andet driften af ​​tjenesten, til at opretholde servicens kvalitet, til at levere generelle statistikker vedrørende brug af tjenesten og til andre forretningsmæssige formål. Vi sporer disse oplysninger ved hjælp af cookies eller små tekstfiler, der indeholder en anonym unik identifikator. Cookies sendes til en brugers browser fra vores servere og gemmes på brugerens computer harddisk. At sende en cookie til en brugers browser gør det muligt for os at indsamle ikke-personlige oplysninger om denne bruger og registrere brugerens præferencer, når vi bruger vores tjenester, både individuelt og samlet.

Virksomheden kan bruge både vedvarende cookies og sessionscookies; vedvarende cookies forbliver på din computer, efter at du lukker din session, og indtil du sletter dem, mens sessionscookies udløber, når du lukker din browser. Vedvarende cookies kan fjernes ved at følge din internetbrowsers hjælpefilanvisninger. Hvis du vælger at deaktivere cookies, fungerer nogle områder af tjenesten muligvis ikke korrekt.

 

  1. SÅDAN BRUGER VI OG DELER INFORMATION

Personlige oplysninger: Generelt sælger, handler vi, lejer eller deler på anden måde ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke. Vi kan dele dine personlige oplysninger med leverandører og andre tredjepartsudbydere, der udfører tjenester for virksomheden. Generelt vil de leverandører og tredjepartsudbydere, der bruges af os, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leverer til virksomheden.

 

Ikke-personlige oplysninger: Generelt bruger vi ikke-personlige oplysninger til at hjælpe os med at forbedre tjenesten og tilpasse brugeroplevelsen. Vi samler også ikke-personlige oplysninger for at spore tendenser og analysere tjenestens brugsmønstre. Denne fortrolighedspolitik begrænser på ingen måde vores brug eller videregivelse af ikke-personlige oplysninger, og vi forbeholder os retten til at bruge og videregive sådanne ikke-personlige oplysninger til vores partnere, annoncører og andre tredjeparter efter eget skøn.

SÅDAN BESKYTTER VI INFORMATION
Vi implementerer rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre, at sådanne personlige oplysninger ikke tilgås, videregives, ændres eller ødelægges. Disse foranstaltninger garanterer dog ikke, at dine oplysninger ikke vil blive tilgået, videregivet, ændret eller ødelagt ved overtrædelse af sådanne forholdsregler. 

 

Ved at bruge vores service anerkender du, at du forstår og accepterer at påtage dig disse risici.

 

  1. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE BRUG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har til enhver tid ret til at forhindre os i at kontakte dig i markedsføringsøjemed. Bemærk, at på trods af de salgsfremmende præferencer, du angiver ved enten at afmelde eller fravælge afsnittet Indstillinger på webstedet, kan vi fortsat sende dig administrative e -mails, herunder f.eks. Periodiske opdateringer af vores fortrolighedspolitik.

 

  1. Links til andre hjemmesider

Som en del af tjenesten kan vi levere links til eller kompatibilitet med andre websteder eller applikationer. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for den fortrolighedspraksis, som disse websteder anvender, eller de oplysninger eller indhold, de indeholder. Denne fortrolighedspolitik gælder udelukkende for oplysninger indsamlet af os gennem tjenesten. 

 

Derfor gælder denne fortrolighedspolitik ikke for din brug af et tredjepartswebsted, som du får adgang til ved at vælge et link via vores service. I det omfang du får adgang til eller bruger tjenesten via eller på et andet websted eller en anden applikation, gælder fortrolighedspolitikken for det andet websted eller den pågældende applikation for din adgang eller brug af dette websted eller den pågældende applikation. Vi opfordrer vores brugere til at læse fortrolighedserklæringerne på andre websteder, før de fortsætter med at bruge dem.

 

  1. LAVALDER

Ved at bruge tjenesten erklærer du, at du er mindst 18 år gammel.  

 

  1. Ændringer i vores FORTROLIGHEDSPOLITIK

Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at ændre denne fortrolighedspolitik og vores brugsbetingelser. Hvis vi beslutter at ændre denne fortrolighedspolitik, sender vi disse ændringer på denne side, så du altid er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem. 

 

Enhver sådan ændring træder i kraft ved din fortsatte adgang til og/eller brug af tjenesten fem (5) dage efter, at vi første gang lagde ændringerne på webstedet eller på anden måde giver dig besked om sådanne ændringer.

 

Det er dit eget ansvar at tjekke dette websted fra tid til anden for at se sådanne ændringer i vilkårene i denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer nogen ændringer, hvis og hvornår sådanne ændringer kan foretages i denne fortrolighedspolitik, skal du ophøre med at få adgang til dette websted. Hvis du har givet os din e -mail -adresse, giver du os tilladelse til at e -maile dig med henblik på underretning som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

  1. E -MAILKOMMUNIKATIONER OG OPT

Vi sender dig service-relaterede meddelelser ved lejligheder, når det er nødvendigt at gøre det. For eksempel, hvis vores service midlertidigt suspenderes for vedligeholdelse, eller der frigives en ny forbedring, som vil påvirke den måde, du bruger vores service på, sender vi dig muligvis en e -mail. Generelt kan du ikke fravælge disse meddelelser, som ikke er reklamemæssige. 

 

Baseret på de personlige oplysninger, du giver os, kan vi kommunikere med dig som svar på dine henvendelser for at levere de tjenester, du anmoder om og for at administrere din konto. Vi kommunikerer med dig via e -mail eller telefon i overensstemmelse med dine ønsker. 

 

Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at sende dig opdateringer og anden reklamekommunikation. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mailopdateringer, kan du fravælge at modtage dem ved at følge instruktionerne i hver opdatering eller kommunikation.

  1. KONTAKT OS OG TILLADELSE AF GODKENDELSE

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik eller praksis på dette websted, eller ønsker at tilbagekalde dit samtykke til fortsat indsamling, brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os ved at sende en e -mail til Willy Wijnands.

 

 

eduScrum® 

Generelle vilkår og betingelser for levering af tjenester

 

I disse generelle vilkår og betingelser bruges følgende udtryk i den betydning, der er angivet nedenfor, medmindre andet udtrykkeligt er angivet, eller hvis konteksten tilsiger andet:

1. Definitioner 

1.1. eduScrum®: Brugeren af ​​disse generelle vilkår og betingelser; Leer Kracht Centrum eduScrum® placeret på Spuisluis 61 i Alphen aan den Rijn, registreret hos Handelskammeret under KvK nummer 27381018. 

       1.2. Klient: Den part, der gennemfører eller har til hensigt at gennemføre et uddannelseskursus.  

       1.3. Uddannelse: Uddannelsen, som eduScrum® skal levere inden for rammerne af en aftale mellem eduScrum® og klienten i form af et kursus, uddannelse, træning, coachingbane, workshop og lignende uddannelse.   

       1.4. Vilkår og betingelser: Disse generelle vilkår og betingelser.  

 

2. Betingelsernes anvendelighed 

2.1. Disse vilkår og betingelser udgør en integreret del af alle tilbud og tilbud på eduScrum® og gælder for alle aftaler indgået mellem eduScrum® og klient (er).   

3. Kontraktens opfyldelse  

3.1. eduScrum® skal bestræbe sig på at opfylde sine forpligtelser i henhold til aftalen efter bedste evne.  

3.2. eduScrum® er kun i misligholdelse, efter at det er blevet erklæret for at være misligholdt af Kunden ved hjælp af en skriftlig påmindelse, hvor der gives en rimelig frist for overholdelse, og overholdelse heller ikke sker inden for denne periode.    

 

4.   Medarbejdere  

       4.1. eduScrum® er tilladt at bruge tredjemand til udførelse af en opgave. 

5.  Kundens samarbejde  

5.1. Kunden skal levere de oplysninger og det samarbejde, eduScrum® anser for nødvendigt, i al rimelighed for udførelsen af ​​aftalen rettidigt.  
5.2. I det omfang det er nødvendigt, skal Kunden sikre, at den nødvendige tilladelse opnås fra juridiske repræsentanter for mindre deltagere i kurser eller uddannelseskurser og brug af lyd- og/eller videomateriale, der er optaget under kurser eller uddannelseskurser. 

6. priser

6.1. Alle priser og satser er uden omsætningsafgift (moms) og andre afgifter pålagt af regeringen. Indført i CRKBO (Central Register for Short Vocational Education) -registret.
6.2. Rejsetider, rejse- og opholdsomkostninger og andre særlige omkostninger forbundet med arbejdet er ikke inkluderet i priserne og priserne og kan blive opkrævet separat.
6.3. eduScrum® har ret til at justere priser og priser årligt i tilfælde af langsigtede aftaler, der varer længere end et år.

7.Betalinger

        7.1. Fakturaerne skal betales af Kunden inden for fjorten (14) dage.
        7.2. Hvis Kunden undlader at betale de skyldige beløb inden for den aftalte periode, skylder Kunden de lovbestemte renter, der er omhandlet i artikel 6: 119a i den nederlandske civile lov om det udestående beløb, uden at der kræves varsel om misligholdelse.
       7.3. Hvis Kunden ikke opfylder en forpligtelse over for eduScrum®, har eduScrum® ret til at suspendere opfyldelsen af ​​sine forpligtelser, indtil hans krav er opfyldt. 

8.Kursusmateriale og uddannelse

8.1. Uden forudgående skriftligt samtykke fra eduScrum® har klienten ikke tilladelse til at gengive (kursus) materiale leveret af eduScrum® eller at gentage eller ændre uddannelsesforløbet eller uddannelsen. 

9.Intellektuel ejendomsret

9.1. Alle intellektuelle ejendomsrettigheder til værker udviklet af eduScrum®, herunder kursusmateriale, forbliver i eduScrum®.
9.2. Intellektuelle ejendomsrettigheder overføres kun, hvis dette udtrykkeligt er aftalt skriftligt mellem parterne.
9.3. I tilfælde af overdragelse af en intellektuel ejendomsret forbeholder eduScrum® sig retten med de ideer, designs, dokumentation osv., Der har ført til det arbejde, hvori den intellektuelle ejendomsret skal overføres, til at udvikle lignende eller afledte værker , at bruge eller udnytte dem til sig selv eller til andre parter og til at genbruge eller udnytte dele.
9.4. De intellektuelle ejendomsrettigheder med hensyn til video eller andre billeder og lydoptagelser, der foretages under udførelsen af ​​opgaven, tilkommer eduScrum®.

10. hemmeligholdelse og databeskyttelse

10.1. Parterne er gensidigt forpligtede til at bevare fortroligheden af ​​enhver formidlet information, som de ved eller med rimelighed kan formode, at de er fortrolige.

10.2. Parterne vil træffe passende foranstaltninger for at beskytte oplysninger, så fortroligheden af ​​de leverede oplysninger bevares.
10.3. Kunden og eduScrum® skal sikre, at medarbejdere og eventuelle tredjeparter, der arbejder for dem, er bekendt med forpligtelserne i artikel 10.1 og 10.2 i disse vilkår og sikrer, at medarbejderne nøje overholder disse forpligtelser. 

11. Privatliv

11.1. Hvis en aftale involverer eduScrum®s behandling af personoplysninger, er eduScrum® databehandleren af ​​dataene som omhandlet i den hollandske databeskyttelseslov (Wet bescherming persoonsgegevens). Kunden er fortsat ansvarlig som omhandlet i persondataloven.

11.2. Kunden garanterer lovligheden af ​​enhver brug af personoplysninger, behandlingen heraf, formålet med brugen og udvekslingen af ​​personoplysninger inden for rammerne af denne aftale. 
11.3. Kunden skal holde eduScrum® skadesløs for krav fra den nederlandske databeskyttelsesmyndighed
(College Bescherming Persoonsgegevens) og andre involverede parter som omhandlet i den hollandske databeskyttelseslov (Wet bescherming persoonsgegevens) samt mod de omkostninger, eduScrum® afholder som følge af et krav som omhandlet i dette stykke.

12. Træning

12.1. Det er de uddannede og certificerede eduScrum®-lærere og -trænere uden forudgående skriftligt samtykke fra eduScrum® ikke tilladt, træningskurser eller afholdelse af workshops til ikke-kommerciel og kommerciel brug og/eller formidler materiale, der er gjort tilgængeligt i enhver form.

13. Ansvar

13.1. EduScrum®s ansvar for en tilskrives fejl i opfyldelsen af ​​aftalen er begrænset til direkte skade op til et maksimumsbeløb svarende til det beløb, som Kunden har betalt i de tre måneder forud for skaden af ​​eduScrum® i henhold til aftalen eller, hvis der er aftalt en fast pris, ordrenes faste pris. Den samlede erstatning for direkte skade vil under ingen omstændigheder overstige € 3,000 eller maksimalt det fakturerede beløb, hvis dette er lavere.

13.2. EduScrum®s ansvar for enhver anden form for skade, herunder indirekte skader såsom tab af fortjeneste, (skade) krav fra tredjemand, bøder, yderligere afgifter, tabte indtægter eller tabte besparelser samt følgeskader, er udtrykkeligt udelukket.

13.3. De foregående afsnit i denne artikel gælder ikke, hvis og i den udstrækning skaden er forårsaget af forsæt eller forsætlig hensynsløshed fra eduScrum®.

       13.4. Virkningen af ​​artikel 7: 404 i den nederlandske civillovbog er udtrykkeligt udelukket.

13.5. Kunden skal holde eduScrum® skadesløs for ethvert krav fra tredjemand, herunder personale og/eller studerende og/eller deres juridiske repræsentanter, for klienten i forbindelse med opgaven.

14. Force majeure

14.1. I tilfælde af force majeure suspenderes aftalens opfyldelse og de dertil knyttede forpligtelser helt eller delvist i løbet af en sådan force majeure, uden at nogen af ​​parterne er forpligtet til at betale nogen kompensation i den henseende.

14.2. Hvis det er fastslået, at opfyldelse på grund af force majeure vil være permanent umulig, hvis force majeure fortsætter i mere end fyrre (40) arbejdsdage, kan hver part opløse aftalen helt eller delvist med øjeblikkelig virkning uden for retten ved hjælp af et anbefalet brev, uden at være forpligtet til at betale nogen erstatning.

15. Overførsel

15.1. Kunden har ikke tilladelse til at overføre rettighederne under nogen aftale til en tredjepart uden forudgående skriftligt samtykke fra eduScrum®. Efter forudgående konsultation med Kunden har eduScrum® tilladelse til at overføre rettigheder i henhold til enhver aftale til en tredjepart.

16. Ødelæggelse

16.1. Hvis en af ​​bestemmelserne er ugyldige eller annulleres, berører dette ikke gyldigheden af ​​de andre bestemmelser i disse betingelser eller af nogen aftale indgået med eduScrum®. 

17. Ændring af betingelserne

17.1.  eduScrum® har lov til at fremsætte forslag til ændring (en bestemmelse i) betingelserne eller i enhver aftale.
17.2.  Hvis Kunden ikke accepterer ændringen af ​​(en bestemmelse i) Vilkårene og betingelserne eller i en hvilken som helst aftale, har eduScrum® tilladelse til at opsige aftalen med behørig overholdelse af en opsigelsesperiode på en måned.

18. Varighed og opsigelse

18.1 Aftaler kan ikke opsiges for tidligt af Kunden
18.2 eduScrum® er berettiget til at opsige enhver aftale helt eller delvist med øjeblikkelig virkning uden at være forpligtet til at kompensere klienten for enhver skade, hvis klienten
18.3 Virkningen af ​​afsnit 7: 408 i den nederlandske civillovbog er udtrykkeligt udelukket.
18.4 I tilfælde af afslutning af aftalen forbliver bestemmelserne vedrørende fortrolighed, ansvar, intellektuel ejendomsret, gældende lov og valg af forum ved fuld kraft og virkning.

19. Opløsning

19.1 I tilfælde af aftalens opløsning opstår der ingen forpligtelser til opløsning, og opløsningen får først virkning fra datoen for opløsning.

20. Gældende sats/Forumvalg

20.1 Alle aftaler, som disse vilkår og betingelser gælder for, er underlagt nederlandsk lov.
20.2 Tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse aftaler, afgøres af den kompetente domstol i Haag -distriktet.
20.3 Alle aftaler er underlagt den nederlandske domstols kompetence til at behandle tvisten i overensstemmelse med hollandsk lov

 

Learning Power Center eduScrum

GDPR (General Data Protection Regulation)

 FORTROLIGHEDSPOLITIK  

 

Leer Kracht Centrum eduScrum ("virksomheden") er forpligtet til at beskytte sine brugeres privatliv.

 

Denne fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitik") er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, hvad vi gør for at beskytte dem og for at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger, når du bruger vores service.

 

Medmindre andet er angivet nedenfor, gælder denne fortrolighedspolitik for ethvert websted, der refererer til denne fortrolighedspolitik, ethvert firmawebsted samt alle data, som virksomheden kan indsamle på tværs af partnerskabede og ikke -tilknyttede websteder.

 

Betegnelserne "vi", "os" og "vores" refererer til virksomheden. "Du" refererer til dig som en bruger af tjenesten.

 

  1. SAMTYKKE

Ved at få adgang til vores service accepterer du vores fortrolighedspolitik og vilkår for brug, og du accepterer vores indsamling, opbevaring, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Derudover accepterer du ved at bruge vores service eller tjenester på tværs af partnerskabede og ikke -tilknyttede websteder de politikker og fremgangsmåder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

Hver gang du besøger vores websted eller bruger tjenesten, og når du frivilligt giver os oplysninger, accepterer du, at du accepterer vores indsamling, brug og videregivelse af de oplysninger, du giver, og du accepterer at modtage e -mails eller ellers kontaktes som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. 

 

Uanset om du registrerer eller opretter nogen form for konto hos os, gælder denne fortrolighedspolitik for alle brugere af webstedet og tjenesten.

 

  1. OPLYSNINGER, vi samler

Vi kan indsamle både "ikke-personlige oplysninger" og "personlige oplysninger" om dig. "Ikke -personlige oplysninger" omfatter oplysninger, der ikke kan bruges til personligt at identificere dig, såsom anonyme brugsdata, generelle demografiske oplysninger, vi kan indsamle, henvisnings-/exit -sider og webadresser, platformtyper, præferencer, du indsender, og præferencer, der genereres baseret på dataene du indsender og antal klik.

 

"Personlige oplysninger" omfatter oplysninger, der kan bruges til personligt at identificere dig, såsom dit navn, adresse og e -mail -adresse.

 

Derudover kan vi også spore oplysninger, som din browser eller vores mobilapplikation giver os, når du ser eller bruger tjenesten, f.eks. Det websted, du kom fra (kendt som "henvisende webadresse"), hvilken type browser du bruger , den enhed, hvorfra du har oprettet forbindelse til tjenesten, tidspunkt og dato for adgang og andre oplysninger, der ikke personligt identificerer dig.

 

Vi bruger disse oplysninger til blandt andet driften af ​​tjenesten, til at opretholde servicens kvalitet, til at levere generelle statistikker vedrørende brug af tjenesten og til andre forretningsmæssige formål. Vi sporer disse oplysninger ved hjælp af cookies eller små tekstfiler, der indeholder en anonym unik identifikator. Cookies sendes til en brugers browser fra vores servere og gemmes på brugerens computer harddisk. At sende en cookie til en brugers browser gør det muligt for os at indsamle ikke-personlige oplysninger om denne bruger og registrere brugerens præferencer, når vi bruger vores tjenester, både individuelt og samlet.

Virksomheden kan bruge både vedvarende cookies og sessionscookies; vedvarende cookies forbliver på din computer, efter at du lukker din session, og indtil du sletter dem, mens sessionscookies udløber, når du lukker din browser. Vedvarende cookies kan fjernes ved at følge din internetbrowsers hjælpefilanvisninger. Hvis du vælger at deaktivere cookies, fungerer nogle områder af tjenesten muligvis ikke korrekt.

 

  1. SÅDAN BRUGER VI OG DELER INFORMATION

Personlige oplysninger: Generelt sælger, handler vi, lejer eller deler på anden måde ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke. Vi kan dele dine personlige oplysninger med leverandører og andre tredjepartsudbydere, der udfører tjenester for virksomheden. Generelt vil de leverandører og tredjepartsudbydere, der bruges af os, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leverer til virksomheden.

 

Ikke-personlige oplysninger: Generelt bruger vi ikke-personlige oplysninger til at hjælpe os med at forbedre tjenesten og tilpasse brugeroplevelsen. Vi samler også ikke-personlige oplysninger for at spore tendenser og analysere tjenestens brugsmønstre. Denne fortrolighedspolitik begrænser på ingen måde vores brug eller videregivelse af ikke-personlige oplysninger, og vi forbeholder os retten til at bruge og videregive sådanne ikke-personlige oplysninger til vores partnere, annoncører og andre tredjeparter efter eget skøn.

SÅDAN BESKYTTER VI INFORMATION
Vi implementerer rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at beskytte dine personlige oplysninger og sikre, at sådanne personlige oplysninger ikke tilgås, videregives, ændres eller ødelægges. Disse foranstaltninger garanterer dog ikke, at dine oplysninger ikke vil blive tilgået, videregivet, ændret eller ødelagt ved overtrædelse af sådanne forholdsregler. 

 

Ved at bruge vores service anerkender du, at du forstår og accepterer at påtage dig disse risici.

 

  1. DINE RETTIGHEDER VEDRØRENDE BRUG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Du har til enhver tid ret til at forhindre os i at kontakte dig i markedsføringsøjemed. Bemærk, at på trods af de salgsfremmende præferencer, du angiver ved enten at afmelde eller fravælge afsnittet Indstillinger på webstedet, kan vi fortsat sende dig administrative e -mails, herunder f.eks. Periodiske opdateringer af vores fortrolighedspolitik.

 

  1. Links til andre hjemmesider

Som en del af tjenesten kan vi levere links til eller kompatibilitet med andre websteder eller applikationer. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for den fortrolighedspraksis, som disse websteder anvender, eller de oplysninger eller indhold, de indeholder. Denne fortrolighedspolitik gælder udelukkende for oplysninger indsamlet af os gennem tjenesten. 

 

Derfor gælder denne fortrolighedspolitik ikke for din brug af et tredjepartswebsted, som du får adgang til ved at vælge et link via vores service. I det omfang du får adgang til eller bruger tjenesten via eller på et andet websted eller en anden applikation, gælder fortrolighedspolitikken for det andet websted eller den pågældende applikation for din adgang eller brug af dette websted eller den pågældende applikation. Vi opfordrer vores brugere til at læse fortrolighedserklæringerne på andre websteder, før de fortsætter med at bruge dem.

 

  1. LAVALDER

Ved at bruge tjenesten erklærer du, at du er mindst 18 år gammel.  

 

  1. Ændringer i vores FORTROLIGHEDSPOLITIK

Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at ændre denne fortrolighedspolitik og vores brugsbetingelser. Hvis vi beslutter at ændre denne fortrolighedspolitik, sender vi disse ændringer på denne side, så du altid er opmærksom på, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem. 

 

Enhver sådan ændring træder i kraft ved din fortsatte adgang til og/eller brug af tjenesten fem (5) dage efter, at vi første gang lagde ændringerne på webstedet eller på anden måde giver dig besked om sådanne ændringer.

 

Det er dit eget ansvar at tjekke dette websted fra tid til anden for at se sådanne ændringer i vilkårene i denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer nogen ændringer, hvis og hvornår sådanne ændringer kan foretages i denne fortrolighedspolitik, skal du ophøre med at få adgang til dette websted. Hvis du har givet os din e -mail -adresse, giver du os tilladelse til at e -maile dig med henblik på underretning som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

  1. E -MAILKOMMUNIKATIONER OG OPT

Vi sender dig service-relaterede meddelelser ved lejligheder, når det er nødvendigt at gøre det. For eksempel, hvis vores service midlertidigt suspenderes for vedligeholdelse, eller der frigives en ny forbedring, som vil påvirke den måde, du bruger vores service på, sender vi dig muligvis en e -mail. Generelt kan du ikke fravælge disse meddelelser, som ikke er reklamemæssige. 

 

Baseret på de personlige oplysninger, du giver os, kan vi kommunikere med dig som svar på dine henvendelser for at levere de tjenester, du anmoder om og for at administrere din konto. Vi kommunikerer med dig via e -mail eller telefon i overensstemmelse med dine ønsker. 

 

Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at sende dig opdateringer og anden reklamekommunikation. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mailopdateringer, kan du fravælge at modtage dem ved at følge instruktionerne i hver opdatering eller kommunikation.

  1. KONTAKT OS OG TILLADELSE AF GODKENDELSE

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne fortrolighedspolitik eller praksis på dette websted, eller ønsker at tilbagekalde dit samtykke til fortsat indsamling, brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os ved at sende en e -mail til Willy Wijnands.

 

Erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger ved Learning Power Center eduScrum

Denne fortrolighedserklæring er udarbejdet med det formål at informere dig klart og tydeligt om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger. Leer Kracht Centrum eduScrum tager ansvar for at sikre, at dine fortrolige data håndteres så omhyggeligt som muligt. Erklæringen gælder for brugen af ​​webstedet eduScrum og de data, du giver til Leer Kracht Centrum eduScrum til kurser, workshops, sociale medier og andre kommunikationsmidler.

Data Learning Power Center eduScrum

Learning Power Center eduScrum giver uddannelse i den nye innovative måde at samarbejde på i undervisningen. Ud over eduScrum-kurserne tilbyder vi kontekstorienteret uddannelse og projektbaserede tilgangskurser, der giver et andet syn og tilgang til uddannelse. Vejledning af skoler og lærere (lærere) og oprettelse af et professionelt læringsfællesskab. 

 

Learning Power Center eduScrum er placeret på Spuisluis 61, 2408 PR Alphen aan den Rijn og er iRegistreret i CRKBO & på Handelskammeret under nummer 27381018. Hvorfor registrerer vi dine personlige data?

Vi bruger først personoplysninger, som vi behandler fra kontakter, medarbejdere, klienter og andre (potentielle) relationer, så vi kan kommunikere med dig og kontakte dig, hvis det er nødvendigt eller ønskeligt.

Derudover bruger vi disse data til følgende formål:

        For at kunne overholde gældende love og regler;

        For at informere dig om tjenesterne i Leer Kracht Centrum eduScrum;

        For at kunne give dig adgang til og bruge vores lukkede webmiljøer;

        At give kontaktpersoner på skoler, netværk og partnerorganisationer (herunder lærere, koordinatorer, skoleledere) relevante oplysninger om partnerskabet. Det drejer sig f.eks. Om oplysninger om møder, konsultationer og aktiviteter i forbindelse med netværkssamarbejde, kvalitetssikring og professionalisering;

        At skabe forbindelser mellem uddannelse, erhvervsliv og offentlige instanser for at etablere samarbejde, udveksling og videndeling. Hvilke personlige data indsamler vi fra dig?

Vi behandler personoplysninger, der er nødvendige for vores tjenester; en del af disse data er obligatoriske for at kunne bruge tjenester fra Leer Kracht Centrum eduScrum. Yderligere data kan være ønskelige for bedre at kunne skræddersy tjenesten til dine ønsker og behov eller til at opfylde mere specifikke spørgsmål eller forpligtelser fra partnere og kunder. Du er ansvarlig for rigtigheden og relevansen af ​​de data, du giver. Hvem har adgang til dine personlige data?

Ledelsen af ​​Learning Power Center eduScrum, certificerede eduScrum -undervisere og virksomheder, der administrerer (hoster) webstedet, har adgang til dine personlige data.

For at aktivere Leer Kracht Centrum eduScrums tjenester bruger Leer Kracht Centrum eduScrum en ekstern designer. Der er indgået aftaler med disse involverede virksomheder om, hvordan personoplysninger behandles omhyggeligt. Disse kontrakter er udarbejdet i overensstemmelse med retningslinjerne i General Data Protection Regulation (GDPR). 

Hvor længe gemmes dine personlige data?

Learning Power Center eduScrum gemmer ikke dine personlige data længere end nødvendigt for de formål, hvortil disse data blev indsamlet, og overholder de gældende love og regler. Kontaktoplysninger, såsom navn, e-mail-adresse og telefonnummer gemmes under medlemskabet. Du kan altid anmode om dine egne data inden for denne periode. Efter denne periode slettes kontaktoplysningerne. 

De andre data, såsom tidligere delt og udviklet uddannelses- og undervisningsmateriale, aggregeres i gruppefiler og gemmes i Leer Kracht Centrum eduScrum -databasen. Disse data bruges til den fælles vidensbase for at fortsætte med at udveksle med hinanden ved at udvikle og forbedre uddannelsesprogrammet for Leer Kracht Centrum eduScrum. Disse filer kan derefter ikke længere spores tilbage til individuelle personer.

Hvad med brug og offentliggørelse af visuelt materiale?

Fotos og videoer, hvor mennesker er genkendelige i billedet, er personlige data. Learning Power Center eduScrum anmoder om standardtilladelse fra de relevante skoler, når de offentliggør fotos, videoer og andre billeder af elever, lærere og skoleledere relateret til Learning Power Center eduScrum -aktiviteter på webstedet og platformen. I fremtiden vil der også blive udarbejdet en behandlingsaftale mellem skolen og eduScrum Learning Center, hvor skolen giver tilladelse til eduScrum Learning Center til at bruge visuelt materiale.

Husk, at hver skole selv skal have eksplicit tilladelse fra elever og / eller forældre. Du kan læse om, hvordan du bedst kan gøre dette som en skole om autoritetspersondata

Hvordan er dine personlige data sikret?

Hjemmesiden eduScrum have en sikker forbindelse alle følsomme oplysninger krypteres til ukendelighed, før de sendes.

Online platformen bruger et certificeret firma til hosting og lagring af data. Dataene på platformen er således beskyttet mod tab og lækage i henhold til denne datasikkerhedsstandard.

Vi lægger stor vægt på dit privatliv. De personoplysninger, du giver os, behandles omhyggeligt og sikres i henhold til persondataloven. I det usandsynlige tilfælde af et databrud vil vi rapportere dette til den nederlandske databeskyttelsesmyndighed. Disse meddelelser kan findes i WBP -notifikationsregistret, som er offentligt tilgængeligt på webstedet for CBP

Har du kontrol over dine egne data?

Du har ret til at inspicere, rette/tilføje, slette og registrere dine personoplysninger inden for opbevaringsperioden. Du kan anmode om dataene fra Learning Power Center eduScrum via e -mail via webstedet.

 

Du har også ret til at trække tidligere givet tilladelse tilbage, som du har givet os til at behandle dine data. Fra det øjeblik vil Leer Kracht Centrum eduScrum ikke længere bruge dine data og vil slette dem fra det øjeblik tilladelsen trækkes tilbage. Du kan også indsende en klage, hvis du mener, at dine data ikke er blevet håndteret korrekt. Du kan også gøre dette via e -mail via webstedet.

Læringscentret eduScrum kan fra tid til anden justere denne fortrolighedserklæring af forskellige årsager. Den nyeste version er altid tilgængelig via eduScrum at konsultere. 25. maj 2018, Alphen aan den Rijn

 

eduScrum® 

Generelle vilkår og betingelser for levering af tjenester 

 I disse generelle vilkår og betingelser bruges følgende udtryk i følgende betydning, medmindre andet udtrykkeligt er angivet eller konteksten viser andet: 

1. definitioner 

1.1         eduScrum®: brugeren af ​​disse generelle vilkår og betingelser; eduScrum® læringscenter placeret på Spuisluis 61 i Alphen aan den Rijn, registreret hos handelskammeret under handelskammer nummer 27381018. 
1.2         klient: Festen der eduScrum® har udstedt eller agter at gøre det. 
1.2         Uddannelse: Døren eduScrum® under en aftale mellem eduScrum® og Klienten til at give uddannelse i form af en
               kursus, uddannelse, træning, coachingbane, workshop og lignende uddannelse.  
1.3          Betingelser: Disse vilkår og betingelser. 
1.4          Forretningsdage: Mandag til lørdag, eksklusive nationale helligdage.  

 

2. Anvendelsesbetingelser 

2.1 Disse vilkår og betingelser udgør en integreret del af alle tilbud og tilbud fra eduScrum® og gælder for alle aftaler 
          lukket mellem eduScrum® og klient (er).   

 

3. Udførelse af aftalen 

3.1   eduScrum® vil gøre alt for at opfylde sine forpligtelser i henhold til aftalen så godt som muligt.   
3.2   eduScrum® er kun misligholdt, efter at kunden har fået meddelelse om misligholdelse ved hjælp af et skriftligt krav, hvori en rimelig periode på 
        opfyldelse er givet, og opfyldelse er ikke forestående inden for denne periode.   

 

  1. medarbejdere 

4.1 Det er eduScrum® tilladelse til at bruge tredjemand til opfyldelse af en opgave. 

 

5. Kundens samarbejde 

5.1 Kunden vil rettidigt eduScrum®, oplysninger, der anses for nødvendige med rimelighed for gennemførelsen af ​​aftalen og 
         samarbejde vinde.  
5.2 Kunden vil i fornødent omfang sikre den nødvendige tilladelse fra juridiske repræsentanter for mindreårige 
         deltagere i kurser eller uddannelse og brug af lyd og/eller billedmateriale, der er optaget under uddannelseskurser eller træning. 

 

6. Priser

6.1 Alle priser og satser er uden omsætningsafgift (moms) og andre afgifter pålagt af regeringen. Registreret i
          registrer CRKBO (Central Register Short Vocational Education).
6.2 Rejsetid, rejse- og opholdsomkostninger og andre særlige omkostninger forbundet med arbejdet er ikke inkluderet i priserne og priserne og kan opkræves separat.
6.3      eduScrum® har ret til årligt at justere priser og satser i tilfælde af fortsatte præstationskontrakter, der varer længere end et år.

 

7. Betalinger

7.1 Alle fakturaer skal betales af Kunden inden for fjorten (14) dage.
7.2 Hvis Kunden ikke betaler de skyldige beløb inden for den aftalte periode, vil Kunden uden varsel om misligholdelse
            påkrævet, skyldes den lovbestemte rente som omhandlet i § 6: 119a i den nederlandske civillovbog på det udestående beløb.
7.3 Hvis Kunden har en forpligtelse over for eduScrum® ikke overholder, er eduScrum® bemyndiget til at suspendere opfyldelsen af ​​sine forpligtelser indtil                 betaling af hans krav sker.

 

8. Kursusmateriale og træning

8.1 Det er Kunden uden forudgående skriftligt samtykke fra eduScrum® ikke tilladt af eduScrum® ledig
            at gengive (kursus) materiale eller at gentage eller ændre uddannelsesforløbet eller uddannelsen.

 

9. Intellektuel ejendomsret

9.1 Alle intellektuelle ejendomsrettigheder i by eduScrum® udviklede værker, herunder kursusmateriale, forbliver eduScrum® acceptere.
9.2 Intellektuelle ejendomsrettigheder overføres kun, hvis dette udtrykkeligt er aftalt skriftligt mellem parterne.
9.3 Ved overdragelse af en intellektuel ejendomsret, eduScrum® forbeholder sig retten til, med ideer, designs, dokumentation
             etc., der har resulteret i det arbejde, hvortil den intellektuelle ejendomsret, der skal overføres, hviler, udvikler lignende eller afledte værker, for
             bruge eller udnytte sig selv eller til andre og dele, genbruge eller udnytte.
9.4 De intellektuelle ejendomsrettigheder med hensyn til video eller andre billed- og lydoptagelser, der foretages under udførelsen af ​​opgaven,
             vil være kl
eduScrum® acceptere.

 

10. Datafortrolighed og beskyttelse

10.1 Parterne er gensidigt forpligtede til at bevare fortroligheden af ​​de oplysninger, de har givet, eller som de med rimelighed kan formode, at
              det er fortroligt.
10.2 Parterne vil træffe passende foranstaltninger for at sikre data, så fortroligheden af ​​de leverede data er garanteret.
10.3 Klient og eduScrum® vil sikre, at medarbejdere og eventuelle tredjeparter, der arbejder for dem, er bekendt med
              Artikel 10.1 og 10.2 i disse vilkår og betingelser og vil sikre, at medarbejderne overholder disse forpligtelser nøje
              vil overholde.

 

11. Privatliv

11.1 Hvis en aftale involverer behandling af personoplysninger af eduScrum® medfører, vil eduScrum® databehandler
              som omhandlet i persondataloven. Kunden forbliver ansvarlig, som omhandlet i loven  
               Bescherming
 personlig data.
11.2 Kunden garanterer lovligheden af ​​enhver brug af personoplysninger, behandlingen heraf, formålet med brugen og 
             udveksling af personoplysninger i henhold til denne aftale.
11.3 Kunden skal eduScrum® skadesløsholde krav fra den hollandske databeskyttelsesmyndighed og andre registrerede som omhandlet i                Persondatalovgivningen, samt mod de omkostninger, der eduScrum® fremsætter som følge af et krav som omhandlet i dette stykke.

 

12. Træning

12.1 Det er uddannet og certificeret eduScrum® lærere/lærere uden forudgående skriftlig tilladelse fra eduScrum® ikke tilladt,
              at give kurser eller workshops til ikke-kommerciel og kommerciel brug og/eller materiale stillet til rådighed i nogen som helst form,
              breder sig.

 

13. Ansvar

13.1 Ansvaret for eduScrum® for en henførbar mangel ved opfyldelsen af ​​aftalen er begrænset til direkte skade med en
              maksimalt beløb svarende til det beløb, som Kunden har betalt i de tre måneder forud for tidspunktet for skaden
              eduScrum®, i henhold til aftalen, det betalte beløb eller, hvis der er aftalt en fast pris, den faste pris for opgaven. Den samlede erstatning for direkte skade vil under ingen omstændigheder overstige € 10.000 eller maksimalt det fakturerede beløb, hvis dette er lavere.
13.2 Ansvar for eduScrum® for enhver anden form for skade, indirekte skader såsom tab af fortjeneste, (skade) krav fra tredjemand, bøder,
              ekstra skatter, tabte indtægter eller tabte besparelser samt følgeskader er udtrykkeligt udelukket.
13.3 De foregående afsnit i denne artikel finder ikke anvendelse, hvis og for så vidt som den pågældende skade skyldes forsæt eller forsætlig forseelse
              hensynsløshed af
eduScrum®.
13.4 Virkningen af ​​artikel 7: 404 i den nederlandske civillovbog er udtrykkeligt udelukket.   
13.5 Kunden skal eduScrum® skadesløsholde ethvert krav fra tredjemand, herunder personale og/eller studerende, og/eller deres juridiske
              klientens repræsentanter i forbindelse med opgaven.

 

14. Force Majeure

14.1 I tilfælde af force majeure suspenderes opfyldelsen af ​​aftalen og de tilhørende forpligtelser helt eller delvist.
                i løbet af sådan force majeure, uden at parterne er gensidigt forpligtet til at betale nogen kompensation i denne henseende.
14.2 Hvis det er fastslået, at opfyldelse på grund af force majeure vil være permanent umulig, hvis force majeure fortsætter i mere end fyrre (40) arbejdsdage,
                hver part opsiger aftalen helt eller delvist ved hjælp af et anbefalet brev med øjeblikkelig virkning uden for retten
                opløse,
 uden at være forpligtet til at betale nogen kompensation.

 

15. overførsel

15.1 Kunden har ikke tilladelse til at udøve rettighederne under nogen aftale uden forudgående skriftligt samtykke fra eduScrum® til en
              tredje at overføre. det er eduScrum® tilladt, efter forudgående konsultation med klienten, rettigheder under enhver aftale til a
              tredje at overføre.

 

16. Ødelæggelse

16.1 Hvis en af ​​bestemmelserne er ugyldig eller ødelagt, påvirker dette gyldigheden af ​​de andre bestemmelser i disse vilkår og betingelser eller af eventuelle
               aftale indgået med eduScrum®, ikke på.

 

17. Betingelser

17.1 Det er eduScrum® har lov til at foreslå ændringer til (en klausul i) vilkårene og betingelserne eller i enhver aftale.
17.2 Hvis Kunden ikke accepterer ændringen af ​​(en bestemmelse i) Betingelserne eller i nogen aftale, er det eduScrum® tilladt 
              opsige aftalen med behørig overholdelse af en opsigelsesfrist på en måned.

 

18. Varighed og opsigelse

18.1 Aftaler kan ikke opsiges for tidligt af Kunden.
18.2      eduScrum® har ret til at opsige enhver aftale helt eller delvist med øjeblikkelig virkning uden nogen forpligtelse hertil
              tot 
erstatning for enhver skade, som Kunden har lidt, opstår, hvis Kunden erklæres konkurs eller   
 
             Indiske Kunden (uanset om det er midlertidigt eller ej) får en betalingsstandsning.
18.3 Virkningen af ​​artikel 7: 408 i den nederlandske civillovbog er udtrykkeligt udelukket.
18.4 I tilfælde af aftalens ophør gælder bestemmelserne vedrørende fortrolighed, ansvar, intellektuel ejendomsret,
               gældende lov og valg af forum forbliver upåvirket.

 

19. Opløsning

19.1 I tilfælde af aftalens opløsning opstår der ingen fortrydelsesforpligtelser, og opløsningen fungerer først fra opsigelsesdatoen.    
             opsigelsesdato.

 

20. Gældende lov/valg af forum

20.1 Alle aftaler, som disse vilkår og betingelser gælder for, er underlagt nederlandsk lov.
20.2 Tvister, der opstår som følge af eller i forbindelse med disse aftaler, afgøres af den kompetente domstol i distriktet
            's-Gravenhage.
20.3 Den nederlandske domstol er kompetent til at behandle tvisten i overensstemmelse med hollandsk lovgivning om alle aftaler.  

 

Learning Power Center eduScrum

Aftryk

eduScrum®.org/.nl/.de/.com Websites og AgileLivingRoom.org og AgileLivingRoom.com

Postadresse: Spuisluis 61, 2408 PR Alphen aan den Rijn, Holland

E-mail: info@eduscrum.nl

Willy Wijnands Telefon + 31644086315

og Kristina Fritsch, Steinstrasse 3a, 51580 Reichshof / Stein, Tyskland E-mail: eduScrum@Agile-Living-Room.com

 

 

 

GDPR (General Data Protection Regulation)

 FORTROLIGHEDSPOLITIK

Leer Kracht Centrum eduScrum ("virksomheden") er forpligtet til at beskytte sine brugeres privatliv.

Denne fortrolighedspolitik ("fortrolighedspolitik") er designet til at hjælpe dig med at forstå, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem, hvad vi gør for at beskytte dem, og for at hjælpe dig med at træffe velinformerede beslutninger, når du bruger vores service.

Medmindre andet er angivet nedenfor, gælder denne fortrolighedspolitik for alle websteder, der henviser til denne fortrolighedspolitik, for alle virksomhedens websteder og for alle oplysninger, som virksomheden indsamler via partner- og ikke -tilknyttede websteder.

Betegnelserne "vi", "os" og "vores" refererer til virksomheden. Udtrykket "dig" refererer til dig som bruger af tjenesten.

 

GODKENDELSE

Ved at få adgang til vores service accepterer du vores privatlivspolitik og vores betingelser for brug og samtykke til indsamling, opbevaring, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Derudover accepterer du ved at bruge vores service eller tjenester på partner- og ikke -tilknyttede websteder de politikker og fremgangsmåder, der er beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Hver gang du besøger vores websted eller bruger tjenesten, og hver gang du frivilligt giver os oplysninger, accepterer du, at vi må indsamle, bruge og videregive de oplysninger, du har givet, og du accepterer at modtage e -mails eller på anden måde blive kontaktet som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

Uanset om du registrerer dig hos os eller opretter en konto, gælder denne fortrolighedspolitik for alle brugere af webstedet og tjenesten.

 

OPLYSNINGER VI SAMLER

Vi kan indsamle både "ikke-personlige oplysninger" og "personlige oplysninger" om dig. "Ikke-personligt identificerbare oplysninger" omfatter oplysninger, der ikke kan bruges til personligt at identificere dig, såsom: B. Anonyme brugsdata, generelle demografiske oplysninger, vi kan indsamle, henvisnings- / exit -sider og webadresser, platformtyper, indstillinger, du sender, og indstillinger, der genereres baseret på de data, du indsender, og antallet af klik.

"Personlige oplysninger" omfatter oplysninger, der kan bruges til at identificere dig personligt, såsom: B. Dit navn, din adresse og din e -mail -adresse.

Derudover kan vi også spore oplysninger, som din browser eller vores mobilapplikation giver os, når du ser eller bruger tjenesten, f.eks .: For eksempel webstedet, du kom fra (kendt som en "henvisende URL"), den type browser, du brugte, den enhed, du har oprettet forbindelse til tjenesten fra, tidspunktet og datoen for adgang og andre oplysninger, der ikke personligt identificerer dig .

Vi bruger disse oplysninger blandt andet til driften af ​​tjenesten, til at opretholde servicens kvalitet, til at udarbejde generel statistik om brugen af ​​tjenesten og til andre forretningsmæssige formål. Vi sporer disse oplysninger ved hjælp af cookies eller små tekstfiler, der indeholder en anonym unik identifikator. Cookies sendes fra vores servere til en brugers browser og gemmes på brugerens harddisk. Ved at sende en cookie til en brugers browser kan vi indsamle ikke-personlige oplysninger om denne bruger og huske brugerens præferencer, når vi bruger vores tjenester, både individuelt og samlet.

Virksomheden kan bruge både persistente cookies og session cookies; Vedvarende cookies forbliver på din computer, efter at du har afsluttet din session, og indtil du sletter dem, mens sessionscookies udløber, når du lukker din browser. Vedvarende cookies kan fjernes ved at følge instruktionerne i hjælpefilen i din internetbrowser. Hvis du vælger at deaktivere cookies, fungerer nogle områder af tjenesten muligvis ikke korrekt.

 

SÅDAN BRUGER VI OG DELER INFORMATION

Personlige oplysninger: Generelt sælger, handler, lejer eller deler vi ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter uden dit samtykke. Vi kan dele dine personlige oplysninger med sælgere og andre tredjepartsleverandører, der leverer tjenester til virksomheden. Generelt vil de sælgere og tredjepartsudbydere, vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine data i det omfang, det er nødvendigt for at give dem mulighed for at levere de tjenester, de leverer til virksomheden.

Ikke-personlige oplysninger: Generelt bruger vi ikke-personlige oplysninger til at forbedre tjenesten og tilpasse brugeroplevelsen. Vi samler også ikke-personligt identificerbare oplysninger for at spore tendenser og analysere brugsmønstre for tjenesten. Denne fortrolighedspolitik begrænser på ingen måde vores brug eller videregivelse af ikke-personlige oplysninger, og vi forbeholder os retten til at bruge sådanne ikke-personlige oplysninger efter eget skøn og til at videregive dem til vores partnere, annoncører og andre tredjeparter.

 

SÅDAN BESKYTTER VI INFORMATION

Vi tager rimelige forholdsregler og følger branchens bedste praksis for at beskytte dine personlige oplysninger og for at sikre, at sådanne personlige oplysninger ikke tilgås, videregives, ændres eller ødelægges. Disse foranstaltninger garanterer imidlertid ikke, at dine data ikke kan tilgås, videregives, ændres eller destrueres, hvis disse sikkerhedsforanstaltninger overtrædes.

Ved at bruge vores service anerkender du, at du forstår disse risici og accepterer at påtage sig dem.

 

DINE RETTIGHEDER I FORHOLD TIL BRUG AF DINE PERSONLIGE DATA

Du har altid ret til at forhindre os i at kontakte dig i markedsføringsøjemed. Bemærk, at uanset de annonceringspræferencer, du har angivet ved at afmelde eller fravælge sektionen Indstillinger på webstedet, kan vi stadig sende dig administrative e -mails, f.eks. B. regelmæssigt at opdatere vores retningslinjer for databeskyttelse.

 

LINKER TIL ANDRE WEBSTEDER

Som en del af tjenesten tilbyder vi muligvis links til eller kompatibilitet med andre websteder eller applikationer. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for disse websteders privatlivspraksis eller de oplysninger eller indhold, de indeholder. Denne fortrolighedspolitik gælder kun for oplysninger, vi indsamler gennem tjenesten.

Derfor gælder denne fortrolighedspolitik ikke for brug af tredjepartswebsteder, som du får adgang til ved at vælge et link via vores service. I det omfang du får adgang til eller bruger tjenesten via et andet websted eller en anden applikation, gælder fortrolighedspolitikken for det andet websted eller den pågældende applikation for din adgang eller brug af dette websted eller den pågældende applikation. Vi anbefaler vores brugere at læse fortrolighedserklæringer fra andre websteder, før de bruger dem.

 

AFTALE

Ved at bruge tjenesten erklærer du, at du er mindst 18 år gammel.  

 

ÆNDRINGER I VORES PRIVATPOLITIK

Virksomheden forbeholder sig retten til når som helst at ændre denne fortrolighedspolitik og vores vilkår for brug. Hvis vi beslutter at ændre denne fortrolighedspolitik, sender vi disse ændringer på denne side, så du altid ved, hvilke oplysninger vi indsamler, hvordan vi bruger dem og under hvilke omstændigheder vi videregiver dem.

Sådanne ændringer træder i kraft, hvis du fortsætter med at få adgang til og / eller bruger tjenesten fem (5) dage efter, at vi først lagde ændringerne på webstedet eller på anden måde underretter dig om sådanne ændringer.

Det er dit eget ansvar at kontrollere dette websted fra tid til anden for at se sådanne ændringer i vilkårene i denne fortrolighedspolitik. Hvis du ikke accepterer ændringerne, skal du ophøre med at få adgang til dette websted, hvis og når sådanne ændringer foretages i denne fortrolighedspolitik. Hvis du har givet os din e -mail -adresse, giver du os tilladelse til at sende dig e -mails til meddelelsesformål som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

E -MAILKOMMUNIKATION OG AFMELDNING

Vi sender dig service-relateret kommunikation, når det er nødvendigt. For eksempel, hvis vores service midlertidigt suspenderes for vedligeholdelse, eller der frigives en ny forbedring, der påvirker den måde, du bruger vores service på, kan vi sende dig en e -mail. Generelt kan du ikke afmelde disse ikke-salgsfremmende meddelelser.

Baseret på de personlige oplysninger, du giver os, kan vi kommunikere med dig for at besvare dine henvendelser, levere de tjenester, du har anmodet om og administrere din konto. Afhængigt af dine ønsker, vil vi kommunikere med dig via e -mail eller telefon.

Vi kan også bruge dine personlige oplysninger til at sende dig opdateringer og anden reklamekommunikation. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e -mailopdateringer, kan du afmelde dig ved at følge instruktionerne i hver opdatering eller kommunikation.

 

KONTAKT OG GODTAGELSE AF SAMTYKKET

Hvis du har spørgsmål til denne fortrolighedspolitik eller praksis på dette websted, eller hvis du ønsker at trække dit samtykke til den fortsatte indsamling, brug eller videregivelse af dine personlige oplysninger tilbage, bedes du kontakte Willy Wijnands via e -mail.

eduScrum®    

General          Geschäftsbedingungen    pels            Forsyning   af         Services  

          

          

In            diesen   generelt       Geschäftsbedingungen   have             følgende Vilkår          under    Betyder,         stillet til rådighed   ikke      udtrykkeligt       anders angivet         eller      Sich        ikke      fra         dem       kontekst etwas    Andet resultater.  

              

1.            Definitioner     

1.1         eduScrum®: Den Bruger         dieser    generelt       Vilkår og betingelser;  Uddannelsesinstitution         Læs      

magt   centrum              eduScrum®        med         plads         in            Spuisluis              61          in Alphen  aan        dag        Rhinen,       anbefalet                 den         Handelskammer unter     den Nummer              27381018.         

1.2         Klient:    Die         Politisk parti,            eduScrum®        en     Auftrag givet    eller eine       entsprechen   hensigt  har.        1.2         uddannelse:           Die         durch     eduScrum® im          ramme               en     Kontrakt              zwischen             eduScrum®        og        dem

Klient      zu           organisering  Videregående uddannelse         in            Form     en     Rute,  einer Uddannelse,         einer      Uddannelse,            en     Træner kursus,         en     workshops eller      einer      sammenlignelig   Uddannelse.           

1.3         Bedingungen:    Dette     generelt       Vilkår og betingelser. 

1.4         Arbejdsdage:          Montag             til          Lørdage,           med         undtagelse           af lovpligtige       Helligdage.        

              

2.            anvendelsesområde      den         Bedingungen    

2.1         Dette     Bedingungen      er        uadskillelige      komponent         alle       Tilbud og        Tilbud            af        eduScrum®        og        find   Ansøgning        auf         alle zwischen             eduScrum®        og        dem       (det)      Klient lukket Kontrakter.           

              

3.            Opfyldelse af kontrakten           

3.1         eduScrum®        wird       Sich        gøre en indsats,           dens     Forpligtelser fra         dem kontrakt so           gut         wie        möglich zu           opfylde.             

 

3.2         eduScrum®        er           kun        dann      in            Forsinke, når     den         Klient eduScrum®        in            Standard  og        der     eine       passende     afdragsfri periode             pels          opfyldelse             sæt  hat         og                 opfyldelse             også      inden dieser    frist       ikke      gjort op for         wird.     

              

4.  Medarbejder   

4.1         Es           er           eduScrum®        tilladt            Sich                 den         opfyldelse en     Bestille              tredje   zu           tjene.           

              

5.            Deltagelse        durch    dag        Klient    

5.1         Den        Klient     wird                oplysninger   og        Deltagelse,        eduScrum®        pels                   udførelse         af         Kontrakt              rimeligt som          notwendig          kigger på i tide          skaffe        beziehungsweis til råd til. 

5.2         Den        Klient     bliver til,      indtil nu   nødvendig,                nødvendigt Samtykke       den         lovpligtige       Vertreter             af        mindreårige  Deltagere zu           åen    deltagelse           an          Kurset   eller      Uddannelse         samt    til Verwendung       af         i løbet              af         Undervisning         eller      den         Uddannelse optaget   Audio-   und / oder             Billeder      indhente.            

              

6.            takster   

6.1         alle        priser    og        takster    er        af        den         merværdiafgift    (moms)     og andre               stat          Afgifter              befriet. anbefalet        im          Tilmeld CRKBO  (Central             Tilmeld Kort       erhvervsuddannelse).        

6.2         Rejsetider,        Rejse-    og        Indkvartering omkostninger          og        andere  med         dag Services              tilsluttet        særlig          Omkostninger  er        ikke      in            dag Priser  og        Takster  inkluderet          og        kan separat           in            regning være.

6.3         eduScrum®        hat         im          Falla      af        Fortsatte forpligtelser,           mere   som          en         År       sidste for,           DAS         Lov,   priser    og        takster årligt  tilpasse sig.      

              

7.            Betalinger    

7.1         alle        regninger       er        durch     dag        Klient     inden             af fjorten              (14)        mødes    zu           betale.           

7.2         Hvornår    den         Klient              skyldte     Beløb ikke      inden den         var enige      frist       betalt, skylder              den         Klient,    uden      dass dieser    første              in            Standard  sæt  vil bliver nødt til,    auf         dag        åben beløb            lovpligtige       interesse   gemäß  Artikel   6: 119a  "Civil          Kode" (Borgerlig      Lovkodeks         den         Holland).    

7.3         Hvornår    den         Klient     einer      IHM        til          eduScrum® siddende       Forpligtelse     ikke      følger,       er           eduScrum®        autoriseret  opfyldelse             hans    egen Forpligtelser at suspendere      til          dens     Fremgang slog sig ned            er.        

              

8.            Kursusmateriale      og       uddannelse           

8.1         Es           er           dem       Klient     uden               Tidligere skrevet          Samtykke       af        eduScrum®        ikke      tilladt durch     eduScrum®        stillet til rådighed (Kurs-) Materiale  zu           duplikere eller      dag        Undervisningskursus  eller               uddannelse             zu wiederholen       eller      zu           . Ændre

              

9.            rettigheder  an          åndelig            ejendom           

9.1         alle        rettigheder  an          åndelig            ejendom            an          durch     eduScrum® udviklede sig      Werken einschließlich     Kursusmaterialer forblive                    eduScrum®.

9.2         rettigheder  an          åndelig            ejendom            vil kun         dann      overførsel, når              Parter              dør        i skriftlig form            og        udtrykkeligt       verinbart har. 

9.3         Im          Falla      einer      transmission      en     Højre   an          åndelig ejendom            bevarer   Sich        eduScrum®        DAS         Højre    foran,        med         dag Ideer,   Udkast,         dokumentarfilm           og        sådan,                zu           dem fabrik     guidet at have,  an          dem       DAS         zu           overførsel     åndelig ejendom består, lignende        eller      afledt         Werke   zu           at udvikle,         pels          Sich selbst    eller      andere  zu           brug         eller      zu           udnytte           og Komponenter       en gang til   zu           brug         eller      zu           udnytte.         

9.4         Die         rettigheder  an          åndelig            ejendom            in            henvisning    auf video-   eller      andere  Billede-       og        Lydoptagelser,                     i løbet              den udførelse         af         Bestille              forberedt         er forblive           eduScrum®.      

              

10.         fortrolighed og       Fortrolighed     

10.1       Die         Parter              er        hinanden         til         fortrolighed  af overført     oplysninger   Engageret,       åen    fortrolighed   de rimeligt           den vermute            kan.

10.2       Die         Parter              vil egnet           Forholdsregler    møde, um         Data zu           beskyttelse,            so           dass                fortrolighed  den         overført     Data garanteret     forblive.  

10.3       Den        Klient     og        eduScrum®        vil dafur     tage sig af, dass Medarbejder         og        muligvis             pels          de          gøre    tredje    Viden              af dag        Forpligtelser fra         Artikel   10.1       og        10.2       dieser    Bedingungen have    og        dass       Sich                 Medarbejder         streng      an          diese Forpligtelser holde. 

              

11.         Fortrolighed     

11.1       bør     nogen             kontrakt          behandling      af        personlig Data    durch     eduScrum®        med         Sich        tage med, wird       eduScrum®        den Processor         im          sanser     af         hollandske              Databeskyttelseslov      (Våd Bescherming      personlig data)         sein.      Den        Klient     er           den         pels          behandling      ansvarlig im          sanser     af         førnævnte    Lov.

11.2       Den        Klient     garanteret                    lovlighed einer      nogen Verwendung       mere personlig        data,   af hende      Forarbejdning,     af         Med det formål at  af hende Verwendung       og        af         Udveksling         mere personlig        Data    im ramme               dette    Kontrakt.            

11.3       Den        Klient     wird       eduScrum®        uskadelig              hold   in            henvisning auf         fordringer           af         hollandske             

Udvalg        zum       Beskyttelse   mere personlig        Data    (Kollegium beskyttelse Personlig data)         og        en anden Påvirket        im          sanser     af         førnævnte Lov             samt  wie        in            henvisning    auf                  omkostninger          eduScrum® som resultat  en     Påstand           im          sanser     dette    Afsnit              udgifter.        

              

12.         uddannelse           

12.1       Es           er           uddannet          og        certificeret       Foredragsholdere / lærere           af               eduScrum®        uden               Tidligere            skrevet          Samtykke       af               eduScrum®        ikke      tilladt            Uddannelse         eller      workshops         pels               ikke-kommercielt             eller      kommercielle       formål at holde          und / oder               stillet til rådighed Materiale              in            nogen              Form     zu           spredning.              

              

13.         Ansvar

13.1       Die         Ansvar af        eduScrum®        pels          en         tilskrives   fiasko          den         opfyldelse             af         Kontrakt              er           auf         umiddelbar Skade              og        auf         maksimal              dag        beløb   begrænset,        dag        den Klient     in            dag        drei        måneder             vil         dem       Time             den formation         af         Skade             im          ramme               af         Kontrakt              an eduScrum®        betalt  har        eller,     falls       en         fast pris             verinbart Worden er         auf         dag        Fast pris.            Under    keinen   Omstændigheder         overstiger          Samlet kompensation    pels          umiddelbar      Skade              en     beløb   af              10.000, -            eller      dag        faktureret        Beløb, falls       dieser    mindre er.        

13.2       Die         Ansvar af        eduScrum®        pels          hver       andere  Form     af Skade,             indirekte           Skade,             wie        rundt regnet      undslap      Profit, (Skade) krav      Tredje,  Bøder,         Skattefordringer, undslap Indkomst eller      undslap        Opsparing,    samt  wie        følgeskader     er udtrykkeligt       låst ude.

13.3       Die         over     hæle dette    artikler find   ingen     Brug,       når og        indtil nu   den         vedrørende        skade              durch     hensigt  eller      bevusste hensynsløshed          af        eduScrum®        forårsaget          var.  13.4       Die         Folge fra         Artikel   7: 404     BW        [Borgerlig      Lovkodeks         den         Holland]      wird udtrykkeligt       låst ude.

13.5       Den        Klient     wird       eduScrum®        uskadelig              hold   in            henvisning auf         jeden     med         dem       Auftrag relaterede     krav             Tredje,  Darin inkluderet          DAS         Personlig              und / oder             Schüler  (og eller           åen lovpligtige         Repræsentant)            af         Klient. 

              

14.         Højere Gewalt 

14.1                højere Gewalt  wird                opfyldelse             af         Kontrakt              og den         damit    tilsluttet      Forpligtelse (r)             pels                   Tid    den højere              Gewalt  Fuldstændig          eller      delvist             udsat,         uden      dass          Parter              fra         dette  årsag    hinanden         erstatningsansvarlig    er.

14.2       Hvornår    det er sikkert            dass                opfyldelse             durch     højere  Gewalt holdbar            Unmöglich           er         og                 højere  Gewalt  bereits  mere     som fyrre   (40)        Arbejdsdage            vedvarer            KANN      hver       selskab    dag        kontrakt Fuldstændig          eller      delvist             per         Anbefalet post       med         mere umiddelbar effekt              uden for retten opløse,             uden      erstatningsansvarlig    zu           sein.

              

15.         transmission     

15.1       Es           er           dem       Klient     ikke      tilladt                     rettigheder  fra en    nogen           kontrakt uden      Tidligere            skrevet          Samtykke       af eduScrum®        an          en     Tredje part  zu           transmitteret.        Es           er           eduScrum® nach      Tidligere           Konsultation           med         dem       Klient     tilladt rettigheder  fra         en    nogen           kontrakt an          en     Tredje part  zu           transmitteret.

              

16.         At løfte        

16.1       bør     eine       bestemmelse       ugyldig   være        eller      annulleret        er blade dør                 gyldighed            den         hvile bestemmelser  in            diesen   Bedingungen og        jedes     med         eduScrum®        lukket   Kontrakt              uberørt.         

              

17.         modifikation           den         Bedingungen    

17.1       Es           er           eduScrum®        tilladt            forslag         pels          eine modifikation            den         Bedingungen      eller      en     Kontrakt              (en    klausul fra det) zu           Indsend.     

17.2       bør     den         Klient     med         einer      sådan modifikation            ikke fra einverst    være,      er           es           eduScrum®        tilladt            dag        kontrakt unter overholdelse          einer      opsigelsesfrist  af        en    Måned   zu           slå op.            

              

18.         Tid    og       færdiggørelse      

18.1       Den        Klient     KANN      kontrakter              ikke      i mellemtiden slå op.

18.2       eduScrum®        er           berettiget,          jeden     kontrakt med         mere umiddelbar effekt              Fuldstændig          eller      delvist             zu           slå op,             uden til          dem       Klient     erstatningsansvarlig    zu           være,      når     den Klient     pels          konkurs             forklarede   wird       eller      når     dem       Klient (eventuelt foreløbigt)            en         retslige       Udskudt betaling            givet wird.     

18.3       Die         Folge     fra         Artikel   7: 408     BW        (Borgerlig      Lovkodeks         den Holland)      wird       udtrykkeligt       låst ude.

18.4       trods     færdiggørelse        af         Kontrakt              bleiben           Forordninger        in henvisning    auf         Fortrolighed, Ansvar,              intellektuel              Ejendom,           gældende Højre    og        jurisdiktion     ubegrænset              gældende.       

              

19.         Opløsning          

19.1       En       Opløsning           af         Kontrakt              triggere        ingen Tilbageførselsforpligtelser fra         og        wird       kun        ab          dem Opløsningsdato             effektiv.            

              

20.         Gælder    Højre    /             jurisdiktion   

20.1       Auf         alle        Kontrakter,            auf                  diese     Bedingungen      gældende er,      findet    DAS         hollandske Højre    Ansøgning.      

20.2       Tvister     fra         eller      in            tilslutning         med         diesen   Kontrakter vil am         zustandigen        domstol  im          Bezirk    Haag        verserende lavet.           

20.3       alle        Tvister,             fra         diesen   Kontrakter           resultat, emne         den         hollandske              jurisdiktion  og        vil nach hollandske            Højre    besluttet.