Seneng ketemu kowe! Ing kene bisa dadi titik wiwitan lelungan sinau sing menehi inspirasi ing macem-macem bidang pembelajaran, pengajaran & gawe bareng sing lincah! Kita pancen seneng mlaku-mlaku karo sampeyan ing jalur Pembelajaran eduScrum Shu Ha Ri! Nanging luwih dhisik, pilih cara sing pengin diluncurake menyang Situs web eduscrum.