Мило ми е што те запознав! Тука може да биде почетна точка на инспиративно учење во различни области на агилно учење, настава и ко-креирање! Дефинитивно би сакале да шетаме со вас на нашата патека за учење eduScrum Shu Ha Ri! Но, прво, ве молиме изберете го начинот на кој сакате да зачекорите на веб -страницата eduscrum.