Resep pendak sareng anjeun! Di dieu tiasa janten titik awal tina perjalanan diajar anu mereun dina sagala rupa bidang diajar lincah, ngajar & ngawangun babarengan! Kami pasti bakal resep ngiringan sareng anjeun dina jalur Pembelajaran eduScrum Shu Ha Ri kami! Tapi ke heula, punten pilih cara anu anjeun badé ngalangkungan Website eduscrum.